KÜTAHYA / MERKEZ - Şeker İlkokulu

Nis

2023 - 2024 Eğitim-Öğretim Yılı DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ “Sözlük Özgürlüktür” MISRA EZBERLEME VİDEO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AMAÇ: “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında “Mısra / Beyit Ezberleme Video Yarışması” ile öğrencilerin Türkçeyi doğru kullanmalarını sağlamak ve öğrencilerin yazılı anlatım yoluyla ifade yeteneklerini geliştirmek amaçlanmaktadır. KAPSAM: Bu şartname, resmî/özel tüm okullardaki öğrenciler arasında yarışmanın amacını, yarışmaya katılacakları, katılım ve uygulamayı, başvuru ve değerlendirmeyi, yapılacak işlemleri, ödüllendirme ve yarışma takvimine ilişkin usul ve esasları kapsamaktadır.

DAYANAK: Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği ve Dilimizin Zenginlikleri Projesi kılavuzunda yer alan Ek-3 Eylem Planındaki faaliyet çerçevesinde hazırlanmıştır.

KONU: “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında; öğrencilerin öğrenim düzeylerine göre mısra ve beyitlerle ile ilgili video çekmeleri ve bu videolarla yarışmaya katılmaları beklenmektedir. · İlkokul ve ortaokul kademesi için: Mısra Ezberleme Video Yarışması’nda ilkokul öğrencilerinden ezberledikleri memleket, çocuk vb. konulu şiirleri okuyarak (Ezberlenecek mısralar için proje metninde Ek- 7’de yer alan memleket şiirleri ve çocuk şiirleri antolojisi kullanılabilir.)

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BATRAMIMIZI COŞKUYLA KUTALADIK.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Pazen tahta kartı, figürlerle ve manyetik tahta kartı ile anlatım

Mrt

Okulumuzda, 18 Mart Pazartesi günü "Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü" etkinlikleri yapıldı.

Okulumuzda Ramazan Gelenekleri 15 Mart 2024

Mrt

İstiklal Marşımız!ı ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüi verildi.

Mrt

Akran Zorbalığı, Siber Zorbalık, İhmal ve İstismar Bildirim, Önleme ve Korunma Yolları Semineri

12 Mart İstiklal Marşımız'ın Kabulü Etkinlikleri

Kızıılay'ın Önemi Konulu Seminer

Acil Gurun Eğitimi

Mrt

Okulumuzda, 04.03.2024 Pazartesi günü "Deprem ve Yangın tatbikatı yapıldı.

OKULUMDA "KAN"PANYA VAR Projesi

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı etkinliklerimiz

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Müze Gezisi